twitter

har börjat använda twitter. ja, jag vet att jag är otroligt efter men märkte häromdagen att alla, och då menar jag verkligen ALLA mina vänner och bekanta har twitter och använer det dagligen. så tänkte jag att jag vill inte vara den enda på planeten som inte använder twitter liksom, så loggade in på mitt supergamla account som jag aldrig ens använt...
 
satt i skolan en hel dag med sandra som försökte lära mig hur man använder detta jävla twitter haha, så nu är jag expert ;)
 
ni vill följa mig på twitter, klicka på texten ovanför eller här: @leahryes on twitter
 
 
 

soft lördag

hej på er, är så himla trött så jag somnar när som helst, men tänkte hinna slänga upp ett snabbt blogginlägg först eftersom jag har varit så himla dålig på att uppdatera bloggen för er den sista tiden, förlåt! ska försöka bättra mig :) 
 
har iallafall käkat på pizzerian idag med grabbarna plus elin och drog sedan hela gänget till en kompis och kollade på Rosa the movie haha, ganska softa lördag alltså med andra ord, sparar mig till halloween!
 

timber


pluggis

sitter i min ensamhet och världens mörker och försöker få lite plugg gjort, tycker det är så himla svårt att sitta och plugga under lite längre tid, blir alltid att jag börjar sjunga med i en låt och glömmer bort vad jag håll på med eller kommer på mig själv med att göra lite fräsha moves i datastolen till musiken i mina öron haha, svårt det där :( 
 
imorgon har jag iallafall bara två lektioner kvar och sedan är det äntligen höstlov, så himla skönt!!
 
 
 

macbook pro

godkväll på er! fick våra skoldatorer idag, så himla skönt att äntligen få dom!så jävla jobbigt att flänga runt med papper hit och dit och tjosan hejsan med pennor och block och gud vet vad, nej då är det himla mycket smidigare med en skoldator där allting finns samlat ;) 
 
åkte till grannen direkt efter skolan och lekte lite med den, jävligt kul med alla musikprogram och sitta och pilla lite med haha!
 
 

champion


20 sanningar

1. jag är jättemörkrädd
2. jag är lite utav en perfektionist
3. jag hatar vatten
4. tandkräm äcklar mig
5. jag har aldrig gymmat, i hela mitt liv
6. jag tar antideprissiva
7. jag äter godis varje dag
8. jag sover fortfarande med gosedjur
9. jag älskar rockband
10. jag har jättekort hår
11. jag har asdålig humor
12. jag är nästan aldrig i skolan
13. trots att jag skulle kunna ha skyhöga betyg
14. mitt mellannamn är Ry eller Rye
15. jag har 3 systrar
16. jag har bott i kanada
17. jag har ganska stora tatueringsplaner
18. jag har bloggat i snart 3 år
19. jag vill ha ljusblått hår
20. nu ska jag plugga

styleinspo #5

 

present från syster

lillsyrran kom hem från paris idag och hade me sig ett jättefint armband till mig, kommer ha det på mig varje dag, så gullig är hon! :)
 
 
 

the sims

mamma kom in igår med ett gammalt sims-spel som en gång i tiden tydligen var mitt och som hon hade hittat nånstans, så satte mig direkt och började spela haha, nostalgi på hög nivå! var ju lite av en sims-nörd i unga dar ;)
ringde linnea på kvällen i ren panik för att jag inte fick upp fusk-kodrutan, hon brast ju såklart ut i ett asgarv haha!
 
känner nästan för att köpa the sims 3 nu bara för att det var så jävla kul att börja spela igen, min nya hobby! nej gud vad hemskt
 
 

bloggtips

tänkte tipsa er om en sjukt grym sminkblogg av Sandra Holmbom, kolla igenom hennes arkiv på hennes olika sminkningar och nageldesigner, så himla duktig är hon! hon har även en massa bra tutorials hur hon har gjort sina naglar och makeup!
 
lätt värt att ta en minut och kika in!
 
här har ni hennes blogg: psychosandra.blogg.se
 
 
 
 
 
 

pwalka

var precis ute på en snabb pw, måste försöka komma igång ordentligt med träningen igen, känns som att jag har fått kondition som en 80åring typ, skitjobbigt. så ska försöka börja pwalka igen minst 3 gånger i veckan till att börja med!
 
var ju ute och sprang typ varje dag i somras haha, förstår inte hur jag orkade med det! :(
supervantarna på såklart! 
 
 
 
 
 

vinterjackor

har tänkt hur länge som helst på att köpa en boomerang jacka, men har börjat inse att har man (som jag) ingen inkomst och knappt går i skolan så får man faktiskt nöja sig med en osnyggare, men billigare vinterjacka haha, fan vad deprimerande.
 
har suttit och kollat på jackor för typ 5 lax, men insåg inte förens imorse att det kommer ta mig 5 månader att få dessa pengar haha, vilket inte är värt då jag är i stort behov av mycket annat just nu, dock är jag jävligt kräsen så alla jackor under 3 lax är typ fula för mig...
 
 
funderar på någon utav dessa, åh börjar nästan gråta när jag ser dem, så jävla fula... ser ju typ ut som plast allihopa
den vita har iallafall just nu ledningen, wei

styleinspo #4

 

star for life

har precis haft min andra konsert sedan jag började musiklinjen. hade ett sammarbete tillsammans med min musikklass med Triple Of Touch och hade en konsert tillsammans med dom ikväll. sjukt mäktigt var det att stå där med massa folk och sjunga afrikanska låtar för stor publik, inte för att någon av oss vet vad vi sjöng i och för sig men haha... sjöng gjorde vi iallafall och jävligt kul var det! 
 
sjöng iallafall bl.a circle of life (lejonkungen) the worlds greatest med r. kelly och massa andra sjuka låtar!! ska se om jag lyckas få tag på någon video sen som jag kan visa er, det går verkligen inte att beskriva i ord hur stort och mäktigt det faktiskt var! siiiick
 
facebook länk till organitationen (star for life)
 © copyright 

Let The Rain Fall


spontantrip

hejsan på er och förlåt så mycket att jag inte bloggade på heeeeela dagen igår, gjorde nämligen en spontantrip och hälsade på några vänner i huddinge haha, så mer än halva dagen igår gick åt att bara ta sig dit, och när jag väl var där hände det så himla mycket annat så jag glömde bort bloggen helt enkelt.
 
jahapp, då var första redan till huddinge avklarad, check! blir dock absolut inte sista, ska fnog försöka ta mig dit redan om några veckor igen! har iallafall haft sjukt kul med massa folk, kom inte hem förens tidigt imorse haha...gissa om jag var trött då.
 
modellen ;)

höst

gud nu är det ju verkligen verkligen höst, känns ju som det nyss var sommar haha, vart fan tar tiden vägen egentligen?
 

Hollywood Undead

 
spola till 1.30 ungefär för att komma till sjävla låten haha, bäst

gymnasiefest nej tack

min skola har ju gymnasiefest nu på torsdag, tycker att alla mina vänner går runt och är svintaggade inför skiten, vilket jag inte alls är. inte ett skit. haha vad är det för fel på mig liksom? det är minst 20 styckna som har frågat mig om biljetter dom vill köpa och sånt, till slut känner man dig ba så jävla ensam i hela jävla världen, typ den enda utav hela sveriges befolkning som inte ska gå på karrofesten...
 
har iallafall en soulmate som känner lite samma som jag, vi kom fram häromdan till att gymnasiefester och sådant är inte riktigt våran grej, känner inte sådär jättestora behov av att gå på sånt. ni andra som går får ju ha det så jävla kul då era jävla tomtar, ja skål för oss då!
(ja jag vet att bilden använts i bloggen förut men what the hell liksom)
 

bebisbesök

fick besök idag efter skolan av en vän och hennes lilla bebis, så himla söt! nästan så att jag får lite lust att skaffa egen...
 

impulsivitet

och så vips så hade man lugg dårå! impulsivitet är bra att ha...ibland haha! har inte riktigt bestämt mig om jag tyckte om att jag klippte mig eller inte, det bara hände. hann inte direkt  tänka haha, men ser ju inte hemskt ut iallafall så det får väl gå!
 

igårkväll

var tvungen att vara ensam hemma igårkväll och har aldrig riktigt precis diggat det, gillar verkligen inte att vara ensam hemma på kvällen, tycker det är jätteobehagligt... så iallafall, ringde och frågade min granne ifall han var hungrig, vilket han var så vi gick och köpte varsin pizza och satte oss hemma hos honom, såg någon film som gick på tvn också, mys!
 
lite skönt att ha helger ibland då man bara är hemma och softar, inte gör något speciellt liksom, bara tar det lugnt!
 

videoinlägg - frågestund # 1


STHLM

hej på er! har väntat länge nu på att få visa er den nya musikvideon som The Neverdies släppte nyss!! fick se den innan den släpptes (tuff som jag är) haha, musikvideon är iallafall ascool, hur grymt som helst!
 

man vill bara gråta

kollade igenom kissies blogg nyss och såg att hon hade skrivit ett inlägg om det brittiska mamman Sarah Burge, har ni hört talas om henne? (hon har tidigare varit en av Hugh Hefners playboyflickor). har ni inte det ska ni i och för sig vara jävligt tacksamma... den här personen får en bara att vilja gråta, sedan åka hem till henne och ge henne en fin liten klapp på kinden...jävligt hårt...med en stol.
 
denna kvinna har alltså gett sin dotter som är sju år gammal, jag uppmärksammar - sju år gammal, en fettsugning i julklapp. en fettsugning? okej...och inte nog med detta, så har dottern också år 2009 fått ett bröstimplantat av sin generösa lilla mamma. dessa två saker ska hon få göra när hon blir 16 år, eftersom att det blir lagligt i Storbrittanien då. det finns även bilder på nätet där Sarah poserar (nästan naken) tillsammans med sin dotter som även hon, är väldigt vågat klädd! det finns filmer på youtube där man också ser henne lära sin dotter att pole/strippdansa med hjälp av en strippstång.
 
hur i helvete kan denna kvinna fortfarande få ha vårdnaden om sin dotter? jag förstår inte. om det var möjligt skulle jag utan problem kunna adoptera denna stackars unge för att få bort henne från denna hemska människa. jag kommer be till gud för att nio åriga Poppy ska få en annan morsa så fort som möjligt. jisses.
 
här kan ni läsa kort artikel om henne: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article14210654.ab
 
 

vila i frid martin

Ikväll går mina tankar till dig Martin, vila i frid kära du. vi tänker på dig ♥

hoppsan

men ojdå, vad hände där?