todays


nytt från BikBok

sprang upp på stan en snabbis med julia på lunchen idag och fick med mig en jätteskön tröja och ett par snygga jeans från BikBok! halleluja!

hit ska jag

helt jävla sick hur mycket jag längtar efter det här, 28 juni då jävlarns ser ni TAGGA TAGGA TAGGA!
 

outfit

ska springa och möta julia nu på skolan, ska ha något slags "öppet hus" ikväll och ska sjunga lite grann så ja, ni som vill se det och lite annat kul som kommer ske lär ju befinna er på karolinska skolan cirkus 18.30! kommer nog bli riktigt jävla drag kan jag lova er! 
 
såhär ser jag ut ikväll!
 
topp från H&M // midjekjol fårn GinaTricot

black saturday


70% for estradeur and notion 1.3

ni har väl inte missat nellys rea på världens bästa märke estradeur och notion .13? nu har de hela 70 procent på utvalda produkter!! sick ju!! klickade precis hem lite toppar och annat, vilket jag tycker ni också ska göra! kom till rean HÄR !
 
älskar verkligen byxorna och kjolen! så himla snygga! 
 
guldklänningen HÄR // svarta glitterklänningen HÄR // gröna klänningen HÄR
silverbyxorna HÄR // svarta byxorna HÄR
party BH:n HÄR // metallic kjol HÄR // party topp HÄR
 

mår som förtjänat

det är helt jävla sinnessjukt stört hur jävla förstörd jag är efter denna helg haha, är så jävla yr och imorse kunde jag knapp se haha, trodde jag hade blivit blind! men som sagt, man mår som man förtjänar! hade iallafall en sjukt rolig helg med fina människor! 
 
så nu får vi se om jag kan ta mig nerför trappen och få i mig lite mat och sedan sätta mig och plugga lite, eftersom jag inte kunde hoppa iväg till skolan idag! behöver bli frisk till imorgon när jag ska sjunga på min skola... suck!

min födelsedag

tänkte visa er lite bilder från mitt lilla födelsedagsfirande i lördags! först käkade jag och tjejerna lite middag hos mig, sedan åkte jag och julia iväg till min födelsedagsfest i en väns sommarstuga, kunde inte haft en bättre födelsedag! 
 
 

my soul


daniel wellington watches

suttit hela förmiddagen och haft beslutsångest över vilken utav alla daniel wellington (www.danielwellington.com) klockor jag ska klicka hem, alla är ju så jäklarns snygga så man vill ju bara ha allihop!
 
just nu så är favoriterna classic southampton lady (klockan längst ned i mitten) och classic canterbury lady (längst upp till höger)
länk till klocka nummer 1 (Classic Belfast)
länk till klocka nummer 2 (Classic Exeter)
länk till klocka nummer 3 (Classic Centerbury)
länk till klocka nummer 4 (Classic Trinity Lady)
länk till klocka nummer 5 (Classic southampton lady) FAVORITEN JUST NU!
länk till klocka nummer 6 (Classic Winchester Lady)

mango body butter

har precis fått min enda relaxade tid på typ ett dygn haha! fyllde ju år igår så åkte förbi skolan en snabbis, gick runt lite på hindersmässan i stan, käkade lite lunch med min fina mamma (som också fyllde år igår!) var även i skolan imorse och åkte direkt efter det och solade med julia och sedan var det bara direkt hem för lite mer firande med lite middag och så hemma hos mig med nära och kära :) 
 
har precis tagit en lång dusch och testat min nya body butter med smak (eller lukt?) av mango, luktar svingott! ska lägga mig tidigt för imorgon kommer julia och linnea hit tidigt och sen blir det middag med tjejerna och SEN JÄVLAR BLIR DET FAN PARTY! taggad till max! 

happy birthday to me

ja må jag leva, ja må jag leva! ett fyrfaldigt leve för moi som fyller 17 bast idag, hurra hurra hurra!

grattis världens bästa

idag fyller en utav mina närmaste vänner hela 18 bast! helt jävla sjukt hur fort tiden egentligen går, ville egentligen bara säga att jag är sjukt glad över att få ha den här personen i mitt liv. och att han alltid funnits där för mig när jag har varit ledsen och arg. jag alltid har vetat att hans dörr har stått öppen för mig när jag behöver någon att prata med eller någon som ställer upp, vare sig vilken tid på dygnet det är!
 
grattis på födelsedagen och tack för att du finns Clint, och att du finns där för mig när jag mår dåligt, att jag alltid kan vända mig till dig om det är något, du vet att jag finns för dig med och du betyder sjukt mycket för mig. kram och grattis på födelsedagen <3
 
jättevackör bild på mig osv osv, offrar mig och bjudet på det idag bara för att det är din födelsedag...

in the pink room

hejsna på er och förlåt för uruselt bloggande, jag är lite ostabil just nu så att jag har inte riktigt funnit ro i att uppdatera bloggen...
 
gick iallafall halvdag i skolan idag så att på eftermiddagn så kom mina bästa vänner hit! vi gjorde ingenting speicellt egentligen, lyssnade på musik, snackade lite och så vidare, så himla glad att jag har dom alltså! 

myspys

idag har jag hunnit med både en mattelektion i skolan, sola och lite andra ärenden och ändå komma hem i hyfsad tid, så nu är det barabara sängen som gäller resten utav kvällen, gårdagens avsnitt ur AHS och framförallt en jävla massa lugn och ro, skönt, puss och kram! 
 
haha myspys!

konsten att kunna sova

ska titta på ett avsnitt ur AHS (american horror story) och lägga mig i sängen och läsa lite, en ny metod jag ska esta för att möjligen kunna somna bättre om kvällarna, har ju en jävla massa sömntabletter som fungerar för tillfället men vill ju också kunna sova bra på naturlig väg i framtiden också... blir väl någonting jag verkligen får försöka jobba med framöver!
 
herregud, minns inte ens senast jag låg och läste en bok haha, sprang ner och drog åt mig en utav morsans böcker som såg bra ut ;) 

mama we all go to hell


flower nails


videoinlägg 17/01


visst har jag snälla kompisar?


fuck bitches go dessie!

kände att jag var tvungen att dela denna video från dessies "gravid vecka för vecka" som finns på youtube (länk till deras youtube-kanal)
 
avsnittet är lite annourlunda från deras tidigare avsnitt, men enligt mig den bästa! jag blir förbannad när jag hör dessie berätta om hur folk behandlar henne, hon är ju förfan gravid? hur fan tänker folk egentligen? ho nämner även att kissie kallat henne för "tjockis" och att hon behöver banta och fixa sina läppar... kände direkt att kissie sjönt direkt till botten från min syn... usch! så himla fel! 
 
det är så himla sjukt hur mycket mobbing det sker via nätet, och att hoppa på och kränka en gravid tjej är nästan bland det värsta man kan göra, så himla respektlöst och elakt, äckliga jävla människor, dränk er.
 

die antwoord

haha har ni hört hiphop/electro gruppen die antwoord någon gång? om inte, borde ni fan titta på någon utav deras musikvideos eller låtar på spotify, helt jävla sick är dom! diggar dom sjukt hårt dock, speciellt bruden, så jävla cool ju! min nya förebild typ... (!!!)
 
gruppen kommer tydligen från sydafrika och sjunger/rappar (vet dock inte om jag kan kalla det att sjunga det dom faktiskt gör haha) i en blanding av engelska och afrikanska på något sätt, svintufft ju! väldigt speciell men aaascool musikstil de håller på med! 
 
här är en utav mina favoritmusikvideor av die antwoord (youtube-länk) : Die Antwoord - I Fink U Freeky
 
här är min favoritlåt av dom (spotify-länk) : Die Antwoord – Enter The Ninja
 
 
 

nytt i garderoben

 
asvarm och skön polotröja från H&M och jeans från BikBok
 
 
tre basic oversize tröjor från H&M
 
 
stickad tröja från New Yorker, oversize tunnstickad från BikBok och massa smycken som inte syns på bilden haha
 
+ party BHn jag visade er igår!
 

dyngcharmig och sjukt grov

tja bröder och icke bröder! 
 
gick halvdag i skolan då jag och linnea passade på att springa upp till min farmor och käka lite lunch och ta några kaffe osv osv osv, var där ganska länge och hade faktiskt skitkul! kollade på massa bilder och filmer från när jag var liten och efterbliven haha
 
glamoröst haha

party bra

var och hämtade ut ett paket nyss med lite kläder jag beställt, och my god vad kär jag blev i BHn jag beställde från... H&M tror jag? dock är det onödigt mycket med push up så det känns nästan som man kvävs men vad fan gör det om 100 år liksom!
 
jag visar er resten av kläderna som var med i paketet antingen senare idag eller imorgon :)

favoriten just nu

 
svettig låt, men inte fan är han snygg haha

13 jan

hola amigos, ska iväg på några tråkiga möten nu och luncha lite med mamma innan någon lektion jag har i skolan, sedan blir det antagligen springa till solariumet lite snabbt haha! sedan i eftermiddag blir det hem ochplanera spanien resa och min födelsedag ;) puss och kram!

sore muscles, happy pain

 
bilder från weheartit, klicka här för att komma till min weheartit-profil med massor med fitness och inspirationsbilder.
 

biotime

ska åka iväg med linnea och träffa några kompisar nu och bara softa lite, sedan går vi lite spontant på bio och ser den nya paranormal activityhade vi tänkt! haha minns när jag såg den första på bio, höll ju på att skita ner mig, får se hur det går denna gång ;) 
såhär ser jag ut ikväll

jag ser det snöar

fyfan vilken jävla besvikelse när man vaknar upp en lördagsmorgon till snö, fucking SNÖ!! får mig att vilja dö.

pumpin blood


komma igång med träningen

jag vill helst inte säga att mitt nyårslöfte är att komma igång med träningen, det låter så jävla klyshigt! nej låt oss säga att det är ett slagt "löfte" jag har lovat mig själv att hålla under de kommande åren...
 
har börjat försöka mötivera mig själv lite försiktigt med att komma igång igen, och hade tänkt att jag skulle börja lite lätt nu i vår, och inte för att tro att jag kan få victoria secret kropp eller bli värsta bikinimodellen (som typ alla andra brudar verkar ha som "goal" nuförtiden, töntar), nej jag behöver verkligen gå upp i vikt!! har ju typ alltid varit liten och smal och faktiskt varit bekväm med min kropp, men det är först nu jag vill ta tag i det och verkligen försöka gå upp i vikt, eftersom jag ligger lågt under medel just nu och jag tappar bara mer & mer kilon! 
 
så nej jag vill inte bli en äcklig victoria secret modell, det får ni absolut inte tro nu! mitt mål är att gå upp i vikt och bli hälsosammare!

blue steel nails

hade en liten "fri dag" idag, inga planer eller något som behövde göras så passade på att göra mina naglar, ögonbryn osv, det är ju trots allt skolstart imorgon så lite go å gla' måste man ju nästan se ut haha!
 
har faktiskt syndat idag också... beställde en jävla massa kläder trots att jag lovade mig själv förra veckan att inte beställa något på 4 veckor, haha det är faktiskt lite skrämmande hur beroende man kan bli och hur blind man blir för sig själv efter ett tag!

freedom

"it's your life, your strength and your own willpower. feel free, to do whatever you want.
make your own choices and don't let anybody, ever, try to tell you what to do."
 

supergirl


brås på sin syster

haha lillsyrran diggade verkligen "nya" hemmastudion jag fixade till lite sådär spontant!

wannabe fotoblogg

haha fyfan vad B jag känner mig som visar er bilder på min mat haha, wannabe äcklig fotobloggare som alltid ska fota sin frukost typ haha (tycker alltid att eran frukost är jätteintressant, bara så ni vet, eller?) men det är faktiskt såhär min kväll ser ut, i stort sett. roligt va?

födelsedagsfirande

ska snart börja bege mig mot en utav mina 100 kusiner som fyller 24 idag, är inte där länge så vi hörs lite senare, puss och kram! 

imso.com

fick ett cp ryck och typ dampbeställde en jävla massa kläder haha (händer ofta), så tänkte tipsa er om en sida medans jag ändå håller på haha, där dom har sjuuukt coola kläder med ascool stil till hyfsade bra priser, ska nog klicka hem något härifrån sedan, gash love it!
 
jag valde ut några utav mina personliga favoriter utav legginsen och skorna dom har, klicka in på produkterna via länkarna nedan :) 
 
LÄNK TILL HEMSIDAN (www.imso.com)
 
 (länkarna öppnas alltid i nya fönster)
 
bild 1. golden farao HÄR  //  bild 2. egypt leggings HÄR  //  bild 3. dollar leggings HÄR
bild 4. nova sneakers HÄR  //  bild 5. Micki wedge shoes HÄR  //  bild 6. johanna gold sneakers HÄR 
 
 

två covers

2 utav mina videos på videofy, den första är en kort cover på Snoop Lions "No Guns Allowed" och den andra är en liten "teaser" eller vad det heter på nästkommande cover som jag ska göra snart, så himla fin låt!
 
har by the way märkt att det är något skumt med "viewsen" på videofy, häromdagen hade jag över 150 views på covern av Snoop Lion, och idag hade jag helt plötsligt 85? jävligt skumt... med whatever, titta gärna! 
 


new design again

okej som ni ser så har jag gjort en ny design till bloggen (igen!!) haha, är typ beroende av nya designer, men det är nog mest för att jag tycker det är kul att sitta och hålla på med de olika koderna och design osv, typ det jag gör om dagarna, i brist på liv haha ;) 

ahs kväll

har inte gjort ett piss idag, på riktigt. bara gått runt och degat här hemma, haha känner mig typ som ett lik eller något, ville egentligen dra ut ikväll men kände nu framåt kvällen att jag faktiskt inte pallar... så kan det va! 
 
nu ska jag iallafall plocka ihop lite godis och lägga mig i sängen framför american horror story, igen haha! har verkligen fastnat för den serien! såg hela säsong 1 i typ somras och har börjat på säsong 2 nu, är nästan besatt!
 
mmmmmmmmm världens bästa skådespelare... efter simon baker såklart 
 

rearearea!!

nu har även sheinside upp till 70 procent rea på massor utav coola kläder och accessoarer! ska själv ta och klcika hem några mysiga pullovers att ha i vinter nu när det börjar bli kallt! klicka HÄÄÄR för att komma till sheinsides reaprodukter!
 
 

cp nea

hejsan alla fina bloggläsare! var nyss med linnea och solade lite, hon sov här inatt och vi lyckades vara uppe i princip hela natten, kollade film och grejer så vi vaknade inte förens halv 4 i eftermiddags, bra jobbat alltså haha!
 
måste dock försöka börja vända tillbaka på dygnet nu innan skolan börjar igen på tisdag, yippie haha
 
 
haha, jag och cp linnea säger hej
 

nellys julrea

ni har väl inte glömt nellys största julrea någonsin? nu är det upp till 80 % rea på tusentals varor! ska faktiskt ta och beställa hem lite kläder och annat nu, man måste ju passa på eller hur? (klicka på bilden för att komma till rean)
 

relax

har precis taigt en lång varm dusch, måste nog vara den bästa känslan "dagen efter" när man är så jävla sliten och få fräscha upp sig lite och lägga sig i en nybäddad säng och bara dra igång en bra film, finns nog inget bättre!
 
så nu blir det fan i mig kaffe, lite gott och lite american horror story och sedan sova som en gris, så sjukt jävla trött! 
 

dagen efter

vaknade precis, helt död i hela jävlakroppen, har typ ont överallt haha. kom hem halv nio imorse och mår såklart som förtjänat, så jävla slut.
 
hade iallafall svinkul igår men stannade på förfesten när de andra drog in till stan vid tolvslaget, slutade med att jag och en kompis var helt ensamma i lägenheten när klockan slog tolv och kollade på teve och åt godis haha, men det var väl skönt på sitt sätt!