Promises


Here Without You - Cover

satte mig och spelade in en liten snutt utav 3 doors down's here without you för någon dag sedan!
 
se fler covers och egna låtar av mig? prenumerera på min youtube kanal här: https://www.youtube.com/user/ohlala74
 

biodejt

ska iväg på en biodejt nu med världens bästa, är dock dyngförkyld så det kan ju i och för sig bli lite pinsamt att sitta och snörvla och hosta som en jävla idiot med en jävla massa folk i en biosal haha, men men, puss och kram!

två bebisar i en park

 
åkte in till stan och mötte upp linnea på en fika i eftermiddags, så himla längesedan jag träffade bruden nu och jag har saknat henne sååå mycket, hon är min bästa vän men ändå så har vi tappat kontakten lite under sommaren, det är synd för det är verkligen världens bästa brud, nu ska jag vissla hit min älskling och dra gång en film, puss!

fall - must haves

pälsjacka (favoriten!)   /   clutchväska   /   tröja   /   svart känga   /   beige känga   /   klocka   /   cardigan   /   mössa   /   skinnhandskar
 
 
 

sorry babes

förlåt förlåt förlåt babes för att bloggen har varit helt jävla död de senaste dagarna, vilket beror på att min privatliv varit lååångt ifrån dött, har helt enkelt inte haft tid för att blogga, förlåt älsklingar! nu börjar det likna lite back on track iallafall, vi hörs imorgon, puss!

vilken röst

hittade denna underbara videocover på Sam Smith's Stay With Me av en kille som heter John J. Fox och jäklarns vilken jävla röst alltså, gåshud till max! lätt min nya favoritcover, utav tvekan.

Den Jag Är


jag kan också ta kort på min mat

har precis smällt i mig en hel jävla pizza bara för mig själv, mår nästan illa haha! jag kämpar ju lite nuförtiden som ni vet med att gå upp lite i vikt eftersom att jag tycker att det är sjukt äckligt att vara smal, eller hur var det nu? haha! 
 
och eftersom en del av er småbrudar verkligen behöver gå upp i vikt (läs detta inlägg) så tänker joina jag-tar-kort-på-allt-jag-äter-klubben så att jag också kan ta kort på min så jävla intressanta mat som ser så god ut så att alla andra människor blir avundsjuk och också vill äta min mat ;-)

summerfashion inspiration


4 pics

väntar på 2 kompisar som ska komma förbi hemma hos mig om en stund och göra mig lite middagssällskap innan vi drar ut! puss & kram

Victoria Secret äcklar mig

Jag är verkligen äcklad utav alla dessa victoria secret modeller, jag har alltid varit det och kommer alltid vara också, såvida inte idealet helt plötsligt ändras och modellerna för en gångs skull började se lite sånormala ut (vilket ändå inte kommer hända
 
Jag är så fruktansvärt jävla trött på brudar som för det första ser ut som ett par vandrande jävla pinnar på gatorna, och dessutom har mage att yttra sig om att "jag är tjock"...håll käften brudjävel och börja beté dig som en normal människa istället.
eller nej, förlåt, jag glömde! nuförtiden så är det ju tydligen "normalt" att se ut som en jävla tandpetare, det är ju det som alla strävar efter att vara, det är ju själva normen att inte låta låren snudda lite vid varanda, nej då är man tjock, eller att ha en mage som sticker ut någon centimeter utanför kroppen, nej för då är man ju fet. och då ska vi inte tala om det värsta, att ha höftben.
 
För ca 4,5 år sedan, när jag var 12-13 år så fick jag något som kallas för ätstörning.
jag åt nästan ingenting. innan min ätstörning så var jag lite större, inte onormalt stor utan jag var helt normal som jag idag skulle ha sagt, men då var det annorlunda. mina matvanor var helt sjuka, på en hel dag kunde jag till exempel inte få i mig mer än ett glas vatten och en macka, jag mådde dåligt, och jag hatade mig själv, för att jag var så "tjock". och det är ju klart att jag kände så när alla andra tjejer i min omgivning var typ hälften så smala som jag, och fortfarande påstod att de var tjocka.
 
Idag finns ingenting utav min ätstörning kvar och jag äter som en fullt normalfrisk människa, MEN efter diagnosen så har jag inte kunnat gå upp i vikt som förut igen, jag är fortfarande hur smal som helst trots att jag äter mer än vad min kropp egentligen borde. och jag skulle kunna göra vad som helst för att kunna gå upp i vikt igen, jag är hyfsat nöjd med min kropp och jag klagar inte, men skulle jag ha fått chansen att kunna gå upp i den vikt jag var i som mindre, så skulle jag utan tvekan ha tagit den!
 
Det är fint med fett på kroppen tjejer, det är ingenting att behöva skämmas för eller må dåligt över, det är så vi människor ser ut, det är så vi är gjorda och meningen är att det är det vi ska behålla, så snälla sluta klaga över hur "feta" ni är, ni borde skämmas. varför ska ni hela tiden försöka att ändra på vilka ni är, vilka ni föddes till att vara? Älska din kropp, acceptera dina lår som går ihop, acceptera dina höftben som råkar vara en aning bredare än alla äckliga victoria secret modeller, försök att respektera din kropp, för det är DU. och du ska inte se ut som någon annan.