tatueringsplaner

åh gud jag dör, så himla snyggt med tatuerade händer! funderar faktiskt på att göra något sånt, lite nojjig för smärtan dock, fingrarna är ju känsliga och fulla med massa never, men kanske värt ändå. så jävla coolt! 
 
 
 

talk dirty to me


boysboysboys

 

paradise evening

hejsvejs, kom nyss upp ur ett varmt, mörkt och lååååångt bubbelbad! så himla skönt att bara få låsa in sig och bara vara för en själv en stund, inte behöva tänka på något speciellt, bara få vara liksom.
 
ska iallafall göra mig en kopp te och bädda ner mig i sängen framför paradise hotel, har bara följt det norksa paradise innan men när jag fick reda på att Paow ska vara med i det svenska paradise i år så kände jag att jag bara måste kolla på det i år! 
 

the sims 3

skrev ju i bloggen för ett tag sedan att jag började spela the sims 2 igen, och idag så kom min syster in med typ 200 olika the sims 3 skivor som vi ska installera på min dator haha, håller på att försöka få igång det nu. kommer bli sjukt beroende så det är inte sant!
 
har haft ett spelberoende i mitt liv och det var GTA när jag var mycket mindre, sedan har det ju varit mycket bilspel också på ps3, nu har turen kommit till the sims 3 att ta över mitt liv, grattis grattis!
 
 

casanova

godmorgon haha, sitter i köket med mitt morgonkaffe och ska snart springa iväg till bussen! tänkte slänga in ett blogginlägg innan eftersom jag ändå har lite tid nu på morgonen, medans jag sitter av min tid i skolan så får ni en go låt att lyssna på! puss!
 

a friend

min vän Malcolm från kanada ville att jag skulle publicera en bild på honom här i bloggen... så ja, här har ni honom, snygg va brudar? synd bara för er att han bor så jävla lång bort mohahaha, vilken glädjedödare jag är eller hur?
 
a friend from canada asked me to show him for u guys in my blog, so here he is, handsome ha? ;)
 
 
 
 
 
 

SkRiKa

var och såg genrepet av SkRiKa konserten igår med tjejerna, skitkul! ska försöka klippa ihop en liten film utav det jag lyckades filma också och visa er! konserten gjordes av musikelever i årskurs 3 på min och en till skola i örebro, så himla duktiga!

bitstrips

haha hittade en app för ett tag sedan där man kan göra en seriebild med sig själv. har haft så jävla roligt men denna jävla app så det finns inte! man kan även sätta dit vänner i seriebilden också, så sjukt jävla kul!
 
appen heter bitstrips, ta och ladda ner den! det är ta mig fan den bästa appen jag har!
 

budapest


the beauty and the beast

satt i skolan och kollade på skönheten och odjuret idag på datorn, och fy vad känsligt allting blev helt plötsligt och man blev ju typ...rörd haha!? så himla fint allting var, inte alls så som man minns som liten, fast då fattade man i och för sig inte ens handlingen...
 
samma sak när jag kollade på tarzan med min lillasyster häromdagen, började ju förfan nästan grina! vad händer?
 

in school

hejsan på er! sitter i skolan just nu och pluggar litehistoria...nej skoja, kollar på skönheten och odjuret! bäst ju. har varit väldigt mycket nu så har inte haft tid att uppdatera bloggen, enda tiden jag har är när jag sitter i skolan typ haha ;) 
 
håller iallafall på med en ny design till bloggen, så har ni något att se fram emot haha! puss & kram
 

så jävla tung


earrings

hejsan på er, gick halvdag idag i skolan så slutade halv tolv och passade på att träffa en vän på stan jag inte sett på länge och köpte lite småsaker på stan, skulle egentligen behövt åka hem direkt efter skolan i och med att jag fortfarande inte blivit frisk :(
 
köpte iallafall värmeskydd till håret nu när jag har ny plattång som kommer användas mycket haha, got2b hårspray och assnygga örhängen och lite andra accecoarer! nu ska jag sova, puss!

nytt & comeback

har inte haft ork till någonting de senaste dagarna, har haft både ständig huvudvärk och illamående och har knappt varit ute, nästan bara legat hemma i sängen, tror att det är höstdeppen som är igång igen :(
 
så det är därför jag inte varit så aktiv i bloggen de senaste dagarna, sorry guys! beställde iallafall hem lite småsaker förra veckan och fick hem dem tidigare idag!
 
 
grå ögonbrynspenna, ögonskugge palett och nya b-vitaminer som jag nuförtiden lever på
 
 
ny platt & locktång i ett, kostade 400 spänn, riktigt jävla kap!
 
 
köpte ny vinterjacka också, men fick ingen rättvis bild på den i mitt mörka rum så jag visar er imorgon!