homework spot

hej på er! har hållit på och fixat och donat i mitt rum hela dagen, kastat runt och fram och tillbaka med möbler och slängt iväg massa kläder, kopplat in och kopplat ur och sprungit runt virrig och typ genomblöt av svett haha... nej men usch
 
tanken var iallafall att fixa så att jag på något sätt kunde ha datorn nära sängen för att plugga, kolla på film osv utan att sitta och typ bränna låren av mig på grund av datorns hetta haha! fick till det ganska bra tycker jag ! haha, hatar verkligen att sitta på en typ stol och plugga...måste sitta bekvämt, annars går det bara inte. haha fy vad omständig jag är :( 
 
och ja, jag har rosa väggar och ja jag vet att det är svinfult men min morsa var så smart så hon lät mig att helt själv välja färg på väggen när jag var typ 10, då var jag inget smart barn.
 
 

vilka bloggar läser jag?

det är många av er som har frågat mig vilka bloggar jag läser, så tänkte tala om för er nu lite kort vilka bloggar jag faktiskt läser varje dag (länkarna öppnas i nya fönster)
 
»  Isabelle Strömberg (isabelles.nu)
»  Desirée Nilsson (dessies.se)
»  Kissie (kissies.se)
»  TCMN (tcmn.blogg.no)
»  Anna Edwin (annais.blogg.no)
»  Aurora Mohn (auroramohn.blogg.no)
»  Vicky Eriksson (imvicky.se)
»  Blondinbella (blondinbella.se)
 
 
sedan så läser jag självklart bloggar som mina fina vänner och andra örebroare har :
 
»  Emilia Angergård (emilias.nu)
»  Hedvig Gustafsson (dtlc.blogg.se)
»  Alice Ståhlberg (esteraliceviola.blogg.se)
»  Linnea Carnebrant (linneacarnebrant.blogg.se)
»  Matilda Setterman (matildaasetterman.blogg.se)
»  Evelin Panes (evelinpanes.blogg.se)
 
 
länka jättegärna era bloggar, och även andra bloggar ni läser till mig på facebook (länk till min facebook) eller skriv dom i en kommentar här på bloggen eller vad som helst, alltid kul att läsa era bloggar, puss och kram!
 
 

blue

hej på er! har precis fixat mig och ska ta och käka lite middag och sedan iväg och träffa en vän inne i stan innan det blir lite bio med mor, syster och moster. mys! sedan ikväll kanske det blir en liten tripp till Karlskoga haha det visar sig! puss och kram
 
haha så himla trött!
 
 

ny favorit

åh denna låt har under ett helt dygn spelats på replay här hemma hos mig, så sjukt jävla bra!
det är btw min mammas syssling (eller något sånt) som sjunger i låten haha, lite kul faktiskt! visst är han grym? maxa volymen nu.
 

det går bra nu

kom upp och iväg och var en heldag i skolan igår, två musikproducenter har hört av sig, har ett sammarbete med en utav dom just nu och jag har börjat komma igång med träningen igen...alltså det går ju rätt så bra just nu!
 

If These Sheets Were States


kaffe

hade väldigt kort dag idag, slutade halv tolv så har varit hemma nu ett bra tag och bara softat typ, hade egentligen lite planer med brudarna för ikväll men vet inte riktigt om jag pallar haha, är inte på topphumör och har inte världens bästa period just nu direkt...
 
sitter iallafall med min tredje kopp kaffe för idag haha, ska faktiskt försöka sluta med kaffe helt! det har liksom blivit ett utav mina starkaste (och sämsta) beroenden! inte bra... aja, vad som händer senare kväll visar väl sig antar jag, puss och kram! 
 

lonely times

sitter i sängen med några avsnitt ur the mentalist och käkar daimglass som världens finaste kom förbi med igår (men jag tror vi glömde käka upp den haha) blev ingen skola idag så ska försöka varva ner lägga mig tidigt och komma upp imorgon bitti, puss och kram! 
 

blått hår kanske?

har blivit så sjukt sugen på att göra något jävligt coolt och orginellt med håret haha, jag är ju som ni kanske vet typ beroende av förändring hela tiden, och speciellt med mitt hår haha...kan inte behålla en hårfärg för en månad ens!
 
dock måste jag bestämma mig för en färg att färga, vilket är ett big problem för mig haha! ena dagen vill jag ha en färg och andra dagen har jag helt plötsligt bestämt mig för en något helt annorlunda och tredje dagen en helt annan osv haha
vet inte direkt om jag skulle våga färga mitt hår i någon "annorlunda" färg, men är typ dödskär i hårfärgen på de två övre bilderna! gash
 
 
 

ny design

äntligen är nya designen klar! den tog ca 9 timmar totalt, jag vet att den designen jag hade innan inte var så gammal den heller, men jag tröttnar ofta väldigt snabbt på mina bloggdesigner haha, plus att jag tycker det är väldigt kul att sitta och koda och designa så det gör det ju bara mycket enklare att byta design lite väl ofta haha, vilket har både sina för och nackdelar...
 
jag har fått många frågor om jag gör bloggdesiger till andra osv, och jag har faktiskt hållt på mycket med det förut men inte blivit något på sistonde, så om du behöver (eller vet någon annan som behöver) ny bloggdesign eller ny header eller något liknande - hör av er! 
 
för det mesta designar jag gratis, men blir timmarna för många kan det hända att det behövs en slant för arbetet!
 
min facebook: https://www.facebook.com/leiatheresa
min mail: [email protected]
 

10.000 bc

kollade nyss på "10.000 bc" med mamma, riktigt jävla häftig film måste jag säga haha! väldigt välgjord trots att det är mammutar och stora tigrar och fåglar stora som hus i filmen vilket kan göra att den kan kännas lite väl overklig ibland, fast trots det var den sjukt bra just för att den är så välgjord, vilket vägde upp det hela!! verkligen något att rekommendera er att se! puss
 

iOS 7.0

laddade nyss ner den nya iOS till iphonen och blev lite besviken haha, det är väl såklart en smaksak men jag tycker verkligen inte att själva designen blev speciellt snyggare, det kanske iochförsig bara att vänja sig vid det nya så kanske det funkar jättebra, men första intrycket var blä
 
en stor förbättring och big thumbs up från mig dock är att man kan numera fota direkt i kameran med olika effekter, skitkul ju haha!
 

love is all you need

tycker att alla bkan ta 19 minuter utav sitt liv och bara kolla igenom denna kortfilm. det kan ge en och annan en riktig tankeställare... verkligen :)
 

bajsdag

kom inte iväg till skolan imorse heller, trots att jag gick upp 05.50.. åt frukost och drack kaffe, gjorde mig iordning osv... men nejnej då ska jag få världens magsmärtor som känns som riktiga jävla knivhugg i magen med äckligt stora köttknivar :( ja det var ju bara att gå och lägga sig igen då...
 
tog några smärtstillande för ett tag sedan så nu har det lugnat ner sig lite iallafall, känner mig sjukt äcklig i ansiktet idag så ska ordna ett ordentligt jävla hemmaspa och sedan sätta mig och börja på en engelskauppsats! 
 
 

helgen

har nog haft världens snurrigaste och bästa helg på länge haha, började min helg med en hemlig dejt på fredagen vilket var jättemysigt! på lördag förmiddag drog jag och brudarna till karlskoga för att fira världens bästa sandra!! middag på dagen och sedan blev det att föra som fan tills vi drog till lägenheten för lite ferre. blev ett jävla drag haha!

kom hem med linnea igår eftermiddag och var helt jävla färdig, orkade verkligen inte blogga då så slängde in ett inlägg nu istället! haha kommer by the way INTE lägga upp alla crazy partybilder jag tog om ni undrar varför det bara kom upp en bild ;)


bild på mig och bästa linnea från i lördags

styleinspo #3

 

My Beloved


ny spotify

bytte bankkort för ett tag sedan och det hände något med mitt spotifykonto så alla min spellistor försvann, haha så himla typiskt, jag som hade typ hundra listor haha! så satt typ hela natten igår och gjorde nya spellistor med ny fresch musik haha, kanske lite skönt det också i och för sig!
 
kom till min spotifyprofil och checka mina playlists genom att klicka HÄÄÄR, här är annars iallafall två utav dom! ↓
 

en sån där dag

idag är det en sån där dag igen, då jag inte orkar med någonting. jag vaknade vid tio men kom inte upp ur sängen förens nu vid halv tolv. jag orkar inte. det känns som att min kropp är mycket tyngre än vanligt, och jag orkar inte bära på den. jag har en brutal huvudvärk och min kropp gör ont så fort jag rör på mig. jag vet att jag måste ha i mig mat, för att inte må ännu sämre...men det är en fight. att gå ner för trappen här hemma kan vara fruktansvärt jobbigt när jag har en sån här dag. ibland gör det till och med ont.
 
det är såna här dagar då jag inte gör någonting annat än bara sover, äter om jag har ork. såna här dagar pratar jag inte med någon, jag svarar inte i telefonen, eller på sms. jag skiter fullständigt i världen utanför min ångestfyllda deprimerande lilla bubbla.
 
ibland har jag dagar då jag helt enkelt inte längre orkar ha ett liv och gå runt och fejka leenden hela jävla tiden. det är ansträngande och jobbigt.
 
en utav perioderna jag mådde som sämst
 
 

bland det värsta

idag hade vi skolfoto i skolan, jag tycker verkligen inte om det, har aldrig gjort det, och kommer aldrig någonsin att göra det heller haha, det måste vara bland det värsta jag vet.. nej usch och fy! har dessutom alltid haft en tendens att se så himla sur och ledsen ut på skofoton haha, snyggt!
 
en bild jag och linnea tog precis innan skolfotot skulle tas!
 
 

ask.fm

har inte varit så engagerad i bloggen på sistonde så jag tänkte lyfta upp den lite igen genom att göra ett videoinlägg med frågor ni frågat mig här i bloggen men även på min profil på ask.fm. (länk)
 
så passa på nu att fråga så mycket ni bara kan så ska jag se till att lägga upp svaren här på bloggen i form av videoinlägg! puss :)
 

nostalgi


true blood

sitter hemma och väntar på en kompis just nu, håller på att ladda ner alla säsonger av true blood... haha har typ fastnat för den serien trots att den är lite töntig och lite mobjudande ibland med allt blod haha, kan ändå inte sluta dra igång avsnitt efter avsnitt för att se vad som händer haha ;)
 
har inte varit i skolan alls denna vecka eftersom jag känt mig lite nere och inte haft ork riktigt... men tänkte försöka komma iväg imorgon om vi kommer upp och inte ligger kvar och dåsar som två lik i sängen som de senaste dygnen haha, puss!
 

fuck