my ombre hair

berättade ju här i bloggen att jag påbörjade ett typ ombre-projekt i mitt hår förra veckan haha, så tänkte visa en tydligare bild nu än vad ni fick se då! här har jag blonderat topparna i mitt hår 2 gånger! är så jäkla nöjd, kunde fan inte bli bättre!
 
dock ska jag jobba lite mer på det, topparna har fortfarande en lite för gul ton för min del osv...

sunny sunday

har spenderat dagen med fina linnea och några andra vänner inne i stan, har varit grejt väder hela dagen! sprang in och solade på vägen hem så ska ta en dusch nu och förbereda mig inför kvällen,dock börjar jag efter lunch imorgon så det är ingen stor brådska med att sova iallafall haha, puss!
 
 ja vädret är ju inget att klaga på iallafall!

tjugotre grader

fyfasen vad dåligt jag bloggat de senaste dagarna, I know och förlåt som fan! det har varit lite mycket nu ser ni, har varit så jävla sliten och trött på sistonde, häromdagen sov jag till exempel sexton timmar, utan att ens vakna...stabilt? hell to the no.
 
well, imorse vaknade jag iallafall upp till 23 hela grader ute på min altan så kände att det var en perfekt dag att gå ut och powerwalka lite, ska slänga i mig lite mat nu och sedan på ett litet möte med min musikkompanjon haha puss och kram sålänge!

retro

gash, gick upp tidigt som satan imorse och trodde att jag började åtta när vi egentligen börjae två timmar senare, bra jobbat leia! får väl sätta mig och kolla på någon film eller något i väntan på bättre tider haha, puss och kram!

100 dresses for 100

ni har väl inte missat nellys sjuka erbjudande på 100 stycken assnygga utvalda klänningar för bara 100 kronornelly.com?
 
åh jag vill bara ha allihopa! älskar de med öppen rygg ju, tror att det kommer bäras många sådana i sommar, iallafall för min del! perfekta för både fest och till vardags, ska nog ta och klicka hem några för att peppa inför mina planerade utlandsresor i sommar, gör det du med!
 
 
klänningarna :   HÄR  //  HÄR  //  HÄR  //  HÄR  // HÄR

4 tips för friskare hår

1. tvätta inte ditt hår för ofta
tvätta ditt hår max 3 gånger i veckan! tvättar du håret för ofta sliter du ut håret och du får mycket lättare att få fettig hårbotten
HÄR hittar du ett jättebra torrshampoo från Björn Axén som du kan använda istället för att tvätta håret!
 
 
(klicka på bilden för att komma till produkten på Björn Axéns hemsida)
 
 
2. använd alltid värmeskydd innan du stylar ditt hår
jag har använt både plattång, locktång och hårfön i fem år nu utan värmeskydd, det har jag nu i efterhand fått betala med ett riktigt slitet hår, inte kul!
HÄR hittar du ett jättebra värmeskydd från Björn Axén, även min personliga favorit!
 
(klicka på bilden för att komma till produkten på bangerhead.se)
 
 
3. borsta aldrig ditt hår medans det är blött
att borsta sitt hår när det fortfarande är blött är bland det värsta man kan göra om man vill undvika slitet hår! detsamma gäller att försöka torka ditt hår med en bomullshandduk, don't! låt ditt hår istället lufttorka till det är helt torrt!
 
 
4. få i dig rätt vitaminer för håret
både B-vitaminer och E-vitaminer är det bästa du kan ge ditt hår, se till att få i dig så mycket utav det som möjligt och ät "rätt"!
 
 
 
för flera bra produkter till ditt hår, besök Björn Axén's hemsida!

i love this life


leopard details in spring


high heels for 199:-

hittade nyss 2 par sjukt jävla snygga skor på nelly.com att ha nu till våren/sommar! ska nog ta och beställa hem i alla fyra färger haha!
jag verkligen älskar de svarta med gulddetaljer från nellys egna märke, är typ nästan kär i dom, dessutom så har ni över 30% rea just nu! passa på!
 
 
 
skorna med gulddetaljer hittar du HÄR                                        de glansiga skorna hittar du HÄR
 
 
 

new ombre hair

hade linnéa som hjälp igårkväll att färga mitt hår lite sådär spontant, och jäklar vad nöjd jag blev! vi hade en idé på någon slags ombre/dip dye eller vad man nu kallar det och det blev förvånadsvärt jäkla bra måste jag säga, speciellt eftersom linnéa inte ens har gjort detta någon gång tidigare! 
 
bilderna är från linneas mobilkamera så jag kommer visa er bättre och tydligare bilder senare, puss och kram! 

taking it back tonight

it's friday bitches, är hemma hos mig med linnea, as usuall haha och har precis fixat färdigt oss, typ. ska snart dra oss in mot stan för att fira en vän som fyller 18 med lite födelsedagsfest osv!
 
har ni märkt förresten att jag ny design på bloggen igen? haha det har blivit lite som ett beroende det där...

du har väl inte missat?

det nya programmet Kickstart började ju igår på Tv3play! har gått och väntat på det hur länge som helst nu haha, i programmet kommer man få följa bl.a modebloggaren Fanny Lyckman och några andra tjejer på en liten träningsresa tillsammans med Ida Varg ;)
 
kolla in serien på tv3play här
 

must have from estradeur

1. tvådelad klänning HÄR     //     2. hyper dress HÄR     //     3. dollarklänning HÄR
 
1. tröja HÄR     //     2. tröja HÄR     //     3. tröja HÄR
 
alla plagg kommer från nelly.com

dagens

 
tröja från GinaTricot // Crocker Jeans

trotsa vintern

fyfan vad dåligt humör man blev på när man kollade ut genom fönstret imorse och såg att det snöade... SNÖADE!? haha herrejisses, ska det ens snöa i mars? svar nej. så nu jävlar vet ni blir det ut och trotsa vintern!

vår!!!

shit nu börjar det verkligen kännas att det snart är vår, wei! 

fame musikal

så jäkla duktiga tjejerna var på musikalen idag, kände mig som en stolt morsa där när våran lilla emmy sprang runt på scenen, så duktig är hon, lilla snuttan! jag rös i hela kroppen när visa av dom sjöng ju, sick

colorful

sitter hemma hos mig med linnea och ska snart dra oss in mot stan för att titta på en musikal som våran vän är med i, supermys! 

you know how i feel

åh holy shitballs, i'm in heaven! Flo Rida har gjort en jävla go' remix på min favoritlåt Feeling Good, kisses to him! 
 

cozy fridayoutfit


sorted makeup boxes

 ar äntligen satt mig ner och tagit mig tid att sortera allt mitt smink och hårprodukter osv, så himla mycket skit som bara ligger där och man inte ens använer, tomma burkar, sönderanvända sminkborstar osv, bara att slänga ju! blev så himla förvånad när jag var färdig över hur "lite" smink jag egentligen hade som jag använder haha, mycket skit som bara låg och dammade i onödan! 
 
nu kanske det går lite snabbare att fixa sig på mornarna eftersom jag inte längre behöver leta i typ hundrafyrtio timmar efter något speciellt, jäkla effektivt hörni! 

våldgästat linnea

...och hon blev inte ett dugg rädd när jag smög in i hennes lägenhet imorse och viskade "Hej det är Arne, har du trosor på dig" i hennes öra med värsta peddorösten... nehe okej. jävla tur att hennes dörr stod öppen så jag slapp sitta i trappjävlen hela dagen, den sömntutan!
 
vi var precis ute på en lång jävla powerwalk på över en timma med hunden i vårvädret, så jäkla skönt! 

it's so fluffy

ligger och typ krälar i sängen framför pretty little liars med min föööör mysiga filt, it's so fluffy i'm gonna die liksom! och ja, jag borde definitivt tvätta rent min dataskärm...någon dag...kanske :)

säg bye till finnar med visibly clear

tänkte tipsa om några sjukt bra produkter som jag har använt hur länge som helst!
 
jag har alltid haft väldigt känslig hud och därför fått problem med min hy och kämpat med finnar och blemmor osv, när jag var typ 12 år så började jag använda visibly clear produkter och för mig var det som att få ett nytt liv haha, jag fick en mycket renare hy och med det fick jag också mycket bättre självkänsla och blev en mycket gladare person!
 
idag (fem år senare) använder jag fortfarande deras produkter och dom fungerar fortfarande lika bra! dom har otroligt mycket olika produkter mot olika saker men jag har använt dessa (och använder fortfarande) :
 
1. den första är en slags "tvätt" till ansiktet som lukar skitgott! nästan som ansiktsparfym haha (köp den här)
2. den andra är en asbra skrubb för ansiktet (köp den här)
3. den andra är ett slags ganska starkt ansiktsvatten för att rena huden lite extra (köp den här)
4. och den fjärde kan man använda som både tvätt och ansiktsmask, jag brukar köra på det andra alternativet! (köp den här)
 
 
 
på lyko.se kan du köpa nästan alla visibly clear produkter till väldigt bra priser! 

hair


jävla barn

alltså jag är så otroligt jävla trött på folk som beter sig som små barn! finns nästan inget värre. att folk i min ålder och till och med äldre inte ens bara kan hålla käften och bete sig, det är sorligt, det är patetiskt! vill bara spotta er alla rakt i ansiktet.
 
det är pinsamt för er, pinsamt för folk i eran närhet. jag skäms ju nästan för eran skull! jag tycker synd om er, över att ni hela tiden skämmer ut er så jävla mycket. ni är förfan vuxna människor, så varför kan ni inte bara bete er som det också? är ni verkligen tvugna att hela tiden försöka framstå som ett barn på tolv år? helt jävla seriöst, skärp er förfan.
 
det är dags att sluta skämma ut sig och börja bete sig, jag har småsyskon på tolv och tretton år och inte ens dom håller på som vissa utav er idioter gör! det är dags att sluta snacka skit, sluta vara så jävla fega och resa er upp och visa vem ni är, ni gömmer er bakom bullshit och era betéenden och det gör er till riktigt äckliga omogna jävla kioskmongon. ställ er upp förfan, visa lite bollar och sluta vara barn.
 
jag tycker synd om era föräldrar, faktiskt. vad var det dom egentligen missade med eran uppfostran? tappade dom er i marken eller råkade de sätta sig på er? föddes ni ut och in och upp och ner eller vafan är problemet? ryck upp er och börja bete er som vuxna människor, tack
 
(inlägget är riktat till vissa personer i min närhet, alla ska verkligen inte ta åt sig, de personer inlägget är ägnat till vet precis vilka de är)

10/3

sitter hemma hos linnea as usuall haha, henne lille pöjk kommer hit snart så ska väl börja dra mig hemåt och lämna de två ifred ;) 
 
fick ingen sömn alls inatt och låg och snorade ner hela sängen och kunde inte andas typ, genomförkyld efter helgens röj ju, usch och fy och blä! så när städerskan började skrubba min dörr så sprang jag fort som attan till min bebis!

yesturday

hade en sjukt jävla soft kväll igår som började hos en vän som fyller år, drog vidare efter det med några vänner till en kompis lägenhet och softade lite där, haha känner mig mer sliten idag än vad jag egentligen borde, bara så nu vet. peace!
 
haha riktigt finfina bilder på mig, linnea och pontus

dom har gjort det igen


egentid

resten utav min familj åkte till stugan tidigt imorse så har haft lite egentid hela dagen idag, passade på att powerwalka i förmiddags och ta det lite lugnt nu på eftermiddagen, tog ett bad och cleana ansikte och lite sådär! 
 
väntar även under tiden på linnea som ska komma hit och göra mit lite sällskap framför finalen av melodifestivalen, myspys! efter det blir det som det ser ut nu utgång, ska åka och fira en kompis som fyller år, puss och kram! 

you better work bitch

 
RUN BITCH, RUN.

fredag igen

har precis vilat upp mig lite inför helgen, var ute på värsta jävla powerwalken imorse så har varit rätt slut hela dagen haha!
 
nu blir det att slänga i mig lite sushi och sedan fixa i ordning mig lite snabbt och dra iväg till några vänner och umgås & kanske tar en öl eller två, och eftersom att det är fredag så blir det väl antagligen utgång framåt senare ikväll, puss och kram! 

nya träningskläder

var ju som sagt in till stan idag och fick faktiskt med mig nya träningskläder hem haha, ska köpa nytt gymkort imorgon och börja försöka bli lite fit till sommaren haha! har ju två utlandsresor på g så någon måtta får det ju vara
 
har ju by the way skaffat PT haha, sånu jävlar blir det rivstart för mig! 

today's - boyfriend shirt

ska spinga till bussen snart och möta linnea inne i stan, tänkte att vi ändå kunde ta en liten promenix genom stan eftersom vi ändå inte har någon lektion nu på förmiddagen! puss och kram!

att äta nyttigt är överskattat

 
ick ett fins litet meddelande nyss från linnea där det stod "vi måste sluta med mc och pizza" HAHA fuck you säger jag! har typ blivit att vi käkat mac donalds eller pizza hela veckan istället för skolmaten, lite dyrare men OTROLIGT mycket godare! 

dagens

had en första lektion som var inställt idag så fick en del tid över nu på morgonen så kör på ett litet "dagens outfit" inlägg! 
 

top model

(edit)
sitter hemma hos linnéa och kollar lite top model, hade två lektioner idag så vi bestämde att jag skulle åka hit istället och plugga
 
usch, tycker verkligen att "modellerna" har så sjukt äckliga kroppar, man ser ju nästintill vartenda jävla ben dom har, inte snyggt! ni som har kollat so far, har ni någon favorit? jag visste redan efter första avsnittet vem jag gillar!
 
min favorit so far är Jennifer för att jag tycker hon har en otroligt skön attityd och är självsäker! det gillar jag! 
 
 
FAVORITEN ↑
 

no one's here to sleep


favoriter från footish

 
1. Nike Air Max 1 Essential Wmns 909 :-
2. adidas Originals Torsion Allegra Wmns 399 :-

give me summer

jag är sååååå taggat till denna sommar så det är helt jävla sjukt, har två resor till grekland som väntar varav en är med mina allra finaste och bästa vänner som jag älskar över allt annat, kan fan inte bli bättre alltså!
 
så nu är det bara att bita ihop rejält och ta sig igenom vintern och våren tills vi får denna efterlängtade sommar, längtar 110!

making up

har precis blivit lämnade av våra efterblivna vänner som var här en snabbis och byggde lite lego haha, dom drog före oss till en vän vi ska till lite senare och ha en bögig jävla mellokväll haha, swag ju
 
så vi ska bara fixa oss lite och käka lite mat och sedan bär det av mot mellokväll med grabbarna
 
linnea och min syster i bakgrunden haha

bitches like fridays

var hemma hos mig igårkväll några stycken bara för att haha, käkade middag med mina två bästa vänner tidigare på kvällen och partade lite med lite andra vänner efter det, svinkul var det!
 
så nu sitter jag och dricker lite helande kaffe och väntar på linnea som tydligen spenderade sin natt någon heeelt annanstans än vad som egentligen vad tänkt haha, vaknade upp helt ensam imorse ju :'(
 
jag och daniel
jag och linnea
jag och linnea igen
världens bästa linnea och julia
fredrik, jag och linnea