personer som inspirerar mig

1. Megan Fox
låt oss lägga upp det såhär: finns det någon snyggare brud i hela universum? svar: nej.
min dröm för typ ett år sedan var att se ut som megan fox haha, jag hade planer på att operera om hela ansiktet typ bara för att få se ut som henne, idag har jag släppt de planerna dock, men Megan är fortfarande ett drömutséende i mina ögon!
 
2. Snooki
jag har rent ut sagt älskat snooki sedan jag började kolla på jersey shore (det var under en sådan tonårsperiod då man inte har något liv, typ)
av den anledningen att jag trodde att jag hade hittat min hemliga syster, vi var så himla lika i sättet och hade typ exakt samma personlighet! det var sjukt hur mycket jag kände igen mig i henne, ibland trodde jag nästan att det var jag på tv:rutan och inte hon.
 
3. Johnny Depp
Johnny Depp har varit min favoritskådespelade sedan jag var jätteliten! då brukade jag kolla nästan alla hans filmer på replay och kunde alla hans repliker typ haha (jag har glömt de flesta nu) så, kändiscrush long time ago.
 
4. Bal Rafaeli
Denna sjukt snygga brud står på ungefär samma spot som Megan fox i detta, hellt sinnessjukt jävla snygg och har ett jävla drömutséende att verkligen gråta för, och vilken kropp dessutom! ibland önskar jag att jag var lesbisk för tjejer som denna (haha nej, skämt åsido)

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Skriv din kommentar här: